Bilete Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert - 15 iul, ora 17:00 - Romexpo (Aer Liber)

Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert

Romexpo (Aer Liber), București

sâmbătă, 15 iulie, ora 17:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Categoria A

Fara loc in fata scenei. Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

250 lei209,92 lei
Categoria B

Fara loc in spatele Categoriei A. Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 22 bilete disponibile

160 lei106,95 lei
Premium

Pe platforma la inaltime, aproape de scena, cu bar separat. Doar 500 de abonamente. Fanii cu bilet VIP au acces in toate categoriile de bilete.

360 lei312,9 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

CARLA'S DREAMS, IRINA RIMES si THE MOTANS canta sambata pe 15 iulie la Romexpo in cadrul evenimentului The Concert. Ca in fiecare an ne revedem la Romexpo la showul etalon al anului cu cei trei artisti de top! In 2022 peste 10.000 de fani au cantat piesele lor preferate la Romexpo! Vom avea parte de 3 capete de afis cu 3 showuri individuale puternice, pline de dans si voie buna. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%.


Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi
 
- earlybird - Premium - 299 lei, Categoria A (fara loc in fata scenei) 199 lei, Categoria B 99 lei (primele 200 de bilete din fiecare categorie)
- presale - Premium - 319 lei, Categoria A (fara loc in fata scenei) 219 lei, Categoria B 129 lei
- la acces biletele vor costa 360 lei la Premium, 250 lei la categoria A si 160 la categoria B
 
 
Categoia Premium se afla pe platforma la inaltime aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet premium au acces in toate categoriile de bilete.
 
Categoria A se afla in fata scenei, iar categoria B in spatele acesteia. Se pun in vanare doar 2000 de bilete la categoria A.
 

La preturile tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare al agentiei de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita dar insotiti de un adult posesor de bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, in rate, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Up si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records powered by KISS FM