Bilete Constanta: Fusion Music Fest - Acces VIP 18 august - 18 aug, ora 19:00 - Reyna Beach

Constanta: Fusion Music Fest - Acces VIP 18 august

Reyna Beach, Constanța

duminică, 18 august, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP Bistro Gold

Biletul include gustări, apă plată, apă minerală, vin, racoritoare.

500 lei
VIP Bistro Silver

Biletul include gustări, apă plată, apă minerală, vin, racoritoare.

450 lei
VIP Bistro Bronze

Biletul include gustări, apă plată, apă minerală, vin, racoritoare.

400 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Kalimera, Shalom, Hello, Salut!
16-18 AUGUST, PLAJA REYNA, CONSTANȚA Fusion Music Festival este o poveste muzicală de excepție, un eveniment de neratat, în care, artiști mari ai momentului, cu stiluri muzicale diferite, combină într-un mod perfect și inedit muzica pop, dance sau indie cu vibrațiile unei orchestra simfonice cu 100 de instrumentisti.

16-18 august, la malul mării, pe plaja Reyna din Constanța, într-un cadru ce te duce cu gândul la Acropole sau la un amfiteatru roman din sudul Italiei, poți savura un pahar de șampanie și să te bucuri de concertele extraordinare ale unor artiști ca Antonis Remos, care duce muzica grecească autentică la un alt nivel, Inna care va avea un concert exploziv, inegalabila Yasmin Levi (Israel), fantasticii Damian&Brothers, 3 Sud Est sau The Motans. Artiștii vor cânta așa cum nu i-ai mai văzut, acompaniați de orchestra Operei Naționale București, sub bagheta maestrului Daniel Jinga.

Fusion Music Fest nu și-a propus să fie încă un festival de muzică, ci este o sărbătoare a bunului gust în care cei prezenți vor putea veni la concert exact ca la o cină romantică, o plimbare cu tălpile goale pe plajă, la apus, sau ca la o petrecere cu prietenii și familia în aer liber.

Peste 1000 de locuri vor fi amplasate la mesele aranjate direct pe nisip, în fața scenei, în zona de VIP Bistro, unde mâncarea bună și băuturile fine vor completa tabloul de poveste al evenimentului. Fie că vrei să dansezi, până la epuizare pe piesele Innei sau să ai o seară chill cu familia (copiii sub 14 ani au intrarea liberă) într-un cadru de poveste, fie că adori muzica grecească și vrei să te simti ca Zorba pe plajă sau să cânți până rămâi fără voce piesele lui The Motans sau 3 Sud Est, Fusion Music Fest este locul perfect în care trebuie să fii.

Acest concept tânăr și inovator pe piața din România promite să ofere un spectacol de neuitat, unde stilurile muzicale se îmbogățesc reciproc, satisfăcând cele mai variate preferințe muzicale.

Fusion Music Fest este mai mult decât un festival; este o celebrare a diversității culturale și muzicale. Muzica unește oameni din toate colțurile lumii, iar acest festival este dovada vie. La Fusion Music Fest se vor întâlni nu doar stiluri muzicale diferite, ci și naționalități diverse, având reprezentanți din România, Grecia, Israel și Republica Moldova.

Evenimentul promite să fie un reper al verii, aducând pe aceeași scenă artiști internaționali și locali de top, într-un cadru natural impresionant.

Te așteptăm să ni te alături pentru trei zile de muzică, dans și voie bună, pe plaja Reyna din Constanța!

In zona VIP Bistro preturile sunt pentru 1 persoana/zi/la masa de 4 sau 10 persoane.
Biletul VIP Bistro include o gustare Reyna Fusion, apă plată/apă minerală, o bautura alcoolica.

Bilete online pe: www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea

Copiii sub 14 ani au intrarea liberă.